Harry’s Law (2010)

Posted: 8 febrer 2011 in Uncategorized
Etiquetes: , , , ,

Un dels problemes de veure moltes series es que acabes que el tema no et pot sorprende, o en cas de que ho fagi inmediatament aixecas aquesta serie al nivell de “Oh Diooooooos”.

En el cas de la serie que ens ocupa avui “Harry’s Law”, no tindrem cap reverencia divina pel seu tema, justament el contrari, es el tema mes amanit de la TV actual, els advocats (Boston Legal, Good Wife, etc…)

Si en el tema ja ho tenim fatal perquè ens enganxi, llavors anem a veure si el tema dels primers capítols ho fa?

La Harriet (kathy Bates) es una advocada de patens que esta fins els collons de tot desprès de 32 anys exercint la seva professió i això motiva que la seva empresa la posi de potetes al carrer.

Gens desmoralitzada decideix muntar un despatx d’advocats criminalistes. Quan va pensant en el tema, li cau un tiu que s’estava suïcidant en tot el tarro ( es que als USA et cauen suïcides en plan “It’s raining men” O_O ), desprès de sortir del hospital sense cap mena de pupa, es atropellada just quan veu el que podria ser el seu despatx idíl·lic.

Desprès de tornar a sortir de l’hospital per segona vegada en un dia ( i sense fer-se pupa ), es dirigeix al despatx que ha escollit que resulta ser una sabateria que ha plegat i ha deixat a l’interior totes les sabates de … “Praaaaadaaaaa” ( mes O_O)

L’arribada de la seva ex-secre, la Jenna (Brittany Snow), una pija supermegahiper fashion, que es queda al·lucinada amb la quantitat de sabates i aconsegueix convèncer a la Harriet per muntar una tenda de sabates al mateix temps que despatx d’advocats… (no he begut que consti i qui no s’ho cregui que miri la foto).

Per acabar d’adobar-la s’incorporarà un nou advocat al despatx (tots sense cobrar ni un putu duru) el  Adam (Nathan Corddry) que es el que va atropellar a la Harriet i que es dona conta que prefereix l’acció a ser un pobre advocat ric que nomes te calers (O_O). També veurem a un passant que no es mes que el primer client, el Malcolm (Aml Ameen).

Que en podríem dir de la sèrie?

  1. Pues que en un principi a tots els fans de la kathy bates segur que els agrada sense problemes
  2. Es divertit veure aquesta barreja de iaia amb Harry el guarru (perdo susio) amb pistolón inclòs i que no te cap problema amb posar-se a entabanar els jutges i fiscals amb les seves histories.
  3. Es divertit veure com li foten hòsties “como panes” al sistema judicial americà. Això si ningú es creu que un negre a USA, que es culpable, desprès del bon parlar de la harriet surt lliure (Be, si això fos Espanya, i l’acusat un important cap de la trama Inmobiliaria potser )

En resum, li donaré uns quants capítols mes per veure per a on tira…..

Anuncis
Comentaris
  1. […] This post was mentioned on Twitter by patafender, Enseriats. Enseriats said: Harry’s Law (2010): http://t.co/Y3fYWxR […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s