Misfits (2009-)

Posted: 5 Desembre 2010 in Series Modernes
Etiquetes: , , , , ,

Els britànics últimament ens estan sorprenent amb series molt bones i justament series que mai no diríem que son britàniques ( ja ho se, no soc fan de les series angleses però m’estic autoflagelant després del que estic veient)

Com ha estat hora de vampirs, homes llop i demes bitxos de series de terror, sembla ser que ara els guionistes han trobat una bona entrada amb els superherois, algu me la va recomanar i la veritat no he sortit gens defraudat de “MISFITS”

Situada en l’actualitat ens explica la vida de cinc joves petit delinqüents que son condemnats a fer serveis socials per pagar el seu deute amb la societat, però un dia que ho estan fent una tempesta bestial i apareguda del no res (vaja merda tempesta amb boles de neu gegants de polixpan) fa que tots acabin agafant poders paranormals com invisibilitat, telepatia, retrocedir en el temps o posar calents als altres (si he dit el que volia dir). La gran putada es que altre gent també els ha agafat i no tots son bons, com el seu guardià de la condicional que s’ha tornat boig per aquest poder.

Jo crec que el gran avantatge d’aquesta sèrie es que els superherois en lloc de portar calçotets per sobre els pantalons porten uns monos de servei social i que en cada capítol podem veure aquella barreja de drama, comèdia i vida normal que fa que tots ens enganxem a aquesta sèrie sense poder-ho evitar. També hi col·labora en aquest enganxament una molt bona banda musical al llarg de tot el capítol.

Al contrari de que un pot pensar, no fan servir els seus poders ni pel mal ni pel be, i si us espereu una sèrie que vagin resolent casos amb superpoders no es el cas, simplement tenen els poders i els fan servir pel devenir del dia a dia i per ajudar-se a passar els dies de les seves vides.

Si com us he dit abans la vaig agafar per recomanació, i sent sincer no ho veia clar, m’ha agradat, he entrat en la família MISFITS perquè acabes estimant a tots els integrants d’aquest grup, fins i tot al Nathan el mes borde. Ahhh, si i com es costum amb les series angleses pocs capítols, la primera temporada son 6 i te un final espatarrant que ens recordarà a la difunta “Herois”.

QUI SON

Curtis Donovan (Nathan Stewart-Jarrett)

El Curtis es un atleta que te posada la seva vista en els jocs olímpics de Londres 2012 però que per desgracia seva un únic problema amb les drogues fa que sigui escollit per donar una lliçó publica.

El seu poder es el poder tirar el temps endarrere encara que no el controla totalment apareix quan li dona la gana.

En la seva carrera podem trobar col·laboracions en capítols de diferents series com Casualty (2010 i 2007), The Bill (2009), Money (2010) i Coming Up (2009)

Alisha Bailey (Antonia Thomas)

La Alisha es la que te el poder mes xungo, i com a xungo penso que a sobre es una venjança pel que ha fet a la vida, al tocar-la les feromones es disparen i totes se la volen passar per la pedra.

Es liara amb el Curtis i per evitar el seu poder, faran sexe telefònic sense telèfon.

A la Antonia Thomas la podem trobar en un parell de sèries com Stanley Park i The Deep.

Nathan Young (Robert Sheehan)

Nathan es el xulito i engreit del grupet, sempre te una frase a la boca per deixar en ridícul o vacil·lar a qualsevol dels seus companys. Segons ell esta fent serveis socials per robar unes gominoles, però es deixa una part de la historia. Es l’últim en descobrir els seus poders.

A la seva carrera esta una col·laboració a la sèrie Rosanne amb 7 anys, i series com Foreign Exchange (2004), Young Blades (2005), The clinic (2006), The tudors (2008) o Rock Rivals (2008) entre altres.

Kelly (Lauren Socha)

Kelly es la mes violenta i dura de tots, per qualsevol cosa no te cap problema en pegar a qualsevol, encara que al mateix temps es preocupa enormement per tots i te un gran cor, acabant en convertir-se en una mare. El seu poder consisteix en poder llegir el que pensen els seus companys i a vegades fa que sàpiga coses que no li agraden.

A la seva carrera es pot trobar un curt com Scummy Man (2006), una pel·lícula The Unloved (2009), una sèrie Five Daughters (2010) i una participació al programa concurs per famosos 71 Degrees North a on va ser eliminada la primera setmana.

Simon Bellamy (Iwan Rheon)

Es el Nerd del grup, usuari habitual d’Internet i les xarxes socials, el seu gran problema es que no sap comunicar-se amb la gent i es ignorat pràcticament per tothom, suposo que gracies a això es “recompensat” amb el poder de l’ invisibilitat. Al mateix temps es pot dir que es el mes intel·ligent de tots i que sembla que el seu paper serà molt important.

Es un actor eminentment de teatre a on ha guanyat premis a l’interpretacio i es pot dir que aquesta es la seva primera experiència en el mon de la televisió. També es cantant, compositor i la veu del grup The Convictions.

Aqui podeu veure un trailer de la sèrie:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s